Cabrio Project ir vadošais uzņēmums Latvijā, kas specializējas pārsegu, komplektu un citu piederumu piegādē jūsu klasiskajam vai aktuālajam transportlīdzeklim. Jūsu kabrioletam ir pieejami vairāk nekā 50 piederumu zīmoli, tāpēc mēs apmierinām jūsu vajadzības, izmantojot ekspertu atzinumus ar apdrošinātājiem, darbnīcām, profesionāļiem vai tieši ar privātpersonām. Mums ir precīzas specifikācijas augstas kvalitātes produktiem un oriģinālie ražotāja mērījumi, tāpēc mēs garantējam jūsu 100% apmierinātību.

Visi mūsu produkti tiek ražoti, izmantojot datorkontrolētas GERBER griešanas iekārtas, precīzi pielāgojoties jūsu transportlīdzekļa specifikācijām. Mēs zinām, kā to izdarīt pareizi, un esam jūsu rīcībā, lai radītu jūsu klasiskajam un kolekcionējamajam transportlīdzeklim vajadzīgo izskatu.

Ja vēlaties nomainīt pārsegu, lai veiktu apkopi vai atjaunotu tā sākotnējo vērtību, nav labākas vietas kā Cabrio Project. Jūs varat izvēlēties no plašā materiālu un apdares krāsu klāsta, pieskaņojot to savam oriģinālajam pārsegam vai modernizējot to, lai iegūtu pavisam citu izskatu. Mūsu mīkstie pārsegi ir gatavi uzstādīšanai bez nepieciešamības tos šūt vai griezt. Mūsu tradicionālie paņēmieni, augsto tehnoloģiju ražošanas procesi un augstākās kvalitātes materiāli garantē pārsegus un salona polsterējumus, kas ir nepārspējami kvalitātes, detaļu un formas ziņā. Ja nevarat atrast vēlamo materiālu, krāsu vai apdari, lūdzu, sazinieties ar mums, jo, iespējams, to būs iespējams izgatavot pēc īpaša pasūtījuma.

Cabrio Project jūsu apmierinātība ir enerģija, kas mūs virza turpināt inovācijas, tāpēc mūsu darbinieki vienmēr ir pieejami, lai palīdzētu jums ar visiem jautājumiem, kas var rasties; mums ir arī nodaļa, kas īpaši veltīta katra izstrādājuma pārbaudei un iepriekšējai pārskatīšanai, kas ļauj mums lepoties, ka varam garantēt pilnīgu precizitāti, tos uzstādot.