Garantipolicy.

Garantipolicy

Innan du påbörjar installationen, vänligen granska den mottagna beställningen, för att försäkra dig om att allt är korrekt, inklusive: år, modell, färg, material, etc. Om du skickar en felaktig vara tar vi gärna emot returen av varan i samma skick som den skickades i, och vi kommer att fortsätta att skicka om den korrekta varan (naturligtvis kommer kostnaderna för returen att stå för oss).

Cabrio Project säljer huvor till din cabriolet med exceptionellt kvalitetsutförande, designteknik och hantverk i tillverkningsmönstret, och erbjuder därmed en av de bästa fabriksgarantierna i branschen.

Cabrio Project garanterar att din huv passar ditt fordon helt; om så inte är fallet kommer en ny huva att tillhandahållas för din modell.

Cabrio Project: 6 års garanti.

Våra baldakiner tillverkas med endast de bästa materialen, den modernaste utrustningen och arbetet av de mest erfarna hantverkarna i branschen. Vår uppmärksamhet på detaljer och kvaliteten på utförande säkerställer att din nya huva kommer att ge dig många år av tillfredsställelse. Varje huv är tillverkad för det specifika fordonet vilket säkerställer en snabb och enkel installation, med användning av originalmaterial, som kan erbjuda samma hållbarhet som originalhuven.

Men även med det högsta anseendet i branschen kan problem uppstå. Med Cabrio Project kan du vara säker på att vi finns där för att ta hand om dig. Vår garanti täcker alla komponenter mot defekter i material och arbete hos våra hantverkare under olika perioder. Till exempel är bindningen mellan glasfönstret och duken garanterad i 6 år. Vissa situationer, som krossade glasrutor, ligger naturligtvis utanför tillverkarens kontroll och täcks inte av garantin.

OM DU HAR NÅGRA PROBLEM MED GARANTIEN.

Om ett garantiproblem uppstår, kontakta oss helt enkelt och ange ditt för- och efternamn, e-postadress och inköpsdatum, så kommer vi att utföra garantiåtgärden snabbt och professionellt.