Garantipolitik

Garantipolitik

Inden installationen påbegyndes, bedes du gennemgå den modtagne ordre, for at sikre dig, at alt er korrekt, inklusive: årgang, model, farve, materiale osv. I tilfælde af, at du sender den forkerte vare, vil vi gerne modtage returneringen af varen i samme stand, som den blev sendt i, og vi vil derefter gensende den korrekte vare (selvfølgelig afholdes omkostningerne ved returneringen af os).

Cabrio Project sælger kalecher til din cabriolet med exceptionel kvalitetshåndværk, designteknik og udførelse i fremstillingsmønsteret og tilbyder dermed en af de bedste fabriksgarantier i branchen.

Cabrio Project garanterer, at din kaleche vil passe perfekt til din bil; hvis det ikke er
tilfældet, får du en ny kaleche til din model.


Cabrio Project: 6 års garanti.


Vores baldakiner produceres kun med de bedste materialer, det mest moderne udstyr og lavet af de mest erfarne håndværkere i industrien. Vores fokus på detaljer og kvalitet af håndværket sikrer, at din nye kaleche vil glæde dig flere år frem. Hver kaleche produceres til det bestemte køretøj, hvilket sikrer en hurtig og nem installation med brug af originale materialer, som kan tilbyde samme holdbarhed som den originale kaleche.

Men selv med det bedste ry i industrien, kan der stadig opstå problemer. Med Cabrio Project kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig. Vores garanti dækker alle dele mod defekter i materialer og vores håndværkeres arbejde i forskellige perioder. For eksempel er båndet mellem glasvinduet og kanvasset garanteret i seks år. Selvfølgelig kan situationer opstå, såsom et knust glasvindue, men det er udenfor producentens kontrol og dækkes ikke af garantien.


HVIS DU HAR PROBLEMER INDENFOR GARANTIEN

Hvis der opstår et garantiproblem, skal du blot kontakte os og oplyse dit for- og efternavn,
e-mailadresse og købsdato, og vi vil udføre garantibehandlingen hurtigt og professionelt.