Politika jamstva

Politika jamstva

Prije početka ugradnje pregledajte primljenu narudžbu kako biste bili sigurni da je sve ispravno, uključujući: godinu, model, boju, materijal, itd. U slučaju slanja pogrešnog artikla, rado ćemo prihvatiti povrat artikla u istim uvjetima u kojima je i poslan, a mi ćemo nakon toga ponovno poslati ispravne stavke (naravno, mi snosimo troškove povrata).

Cabrio Project prodaje za vaš kabriolet pokrove iznimno kvalitetne izrade, inženjerski projektirane i s izradom u obrascu proizvodnje, nudeći na taj način jedno od najboljih tvorničkih jamstava u sektoru.


Cabrio Project jamči da će vaš pokrov u potpunosti pristajati vašem vozilu; ako to ne bude slučaj, za vaš model osiguravamo novi pokrov.


Cabrio Project: 6-godišnje jamstvo.


Naši se pokrovi izrađuju isključivo od najboljih materijala, s najsuvremenijom opremom i na njima rade najiskusniji majstori u branši. Naša je pozornost posvećena detaljima i kvaliteti izrade, te osigurava da će vam vaš novi pokrov pružiti godine zadovoljstva. Svaki je pokrov proizveden za određeno vozilo i osigurava brzu i jednostavnu ugradnju, uz korištenje originalnih materijala koji mogu ponuditi istu trajnost kao i originalni pokrovi. Međutim, čak i uz najbolju reputaciju u industriji, može doći do problema. Uz Cabrio Project možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za vas. Naše jamstvo pokriva sve komponente protiv nedostataka u materijalu i radu naših majstora za različite korake.

Na primjer, spoj između staklenog prozora i platna ima jamstvo od 6 godina. Naravno, neke situacije poput razbijenih staklenih prozora, su izvan kontrole proizvođača i nisu pokrivene jamstvom.


U SLUČAJU PROBLEMA S JAMSTVOM

Ako dođe do problema s jamstvom, jednostavno nas kontaktirajte, navedite svoje ime i
prezime, adresu e-pošte i datum kupnje, a mi ćemo brzo i profesionalno izvršiti jamstvene
radnje.