Jogi figyelmeztetés

A Braulio José López Rodríguez-Padilla megfelel az információs társadalom szolgáltatásairól és az elektronikus kereskedelemről szóló, július 11-i 34/2002 törvényben, a személyes adatok védelméről szóló, december 13-i 15/1999 organikus törvényben és más európai irányelvekben meghatározott követelményeknek, és ebből a célból az alábbi jogi közleményt hozta létre. A weboldal használata a Felhasználó feltételének minősül, és feltételezi a jelen Jogi közleményben foglalt valamennyi rendelkezés teljes és fenntartás nélküli elfogadását, így ha nem ért egyet az itt meghatározott feltételek bármelyikével, akkor nem szabad használni a weboldal.

Általános információk

Braulio José López Rodríguez-Padilla NIF: 77379964-Y Címe: AVENIDA DE EUROPA, 11 –
23680 ALCALÁ LA REAL (Jaén) Telefon 653 62 15 62

Szellemi és ipari tulajdon

A jelen weboldal teljes tartalma, beleértve, de nem kizárólagosan, a szövegeket, grafikákat, képeket, a designt és az említett tartalmakhoz kapcsolódó szellemi tulajdonjogokat, valamint minden védjegyet, kereskedelmi nevet vagy más megkülönböztető jelet a Braulio José López Rodríguez-Padilla vagy annak jogos tulajdonosainak tulajdonát képezik, minden jog fenntartva.

A tartalom bármilyen formában vagy bármilyen adathordozón történő teljes vagy részleges másolása, legyen az mechanikus, elektronikus, sokszorosító vagy egyéb, valamint a Braulio José López Rodríguez Padilla vagy annak törvényes tulajdonosai előzetes írásbeli engedélye nélkül történő terjesztése, nyilvános közlése vagy terjesztése tilos. Braulio José López Rodríguez-Padilla nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely a tartalom felhasználók általi felhasználásából, illetve a hatályos jogszabályok megsértéséből ered.

Tartalomjegyzék

A Braulio José López Rodríguez-Padilla fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a honlapot, megváltoztatva, törölve vagy kiegészítve mind az általa nyújtott tartalmakat és szolgáltatásokat, mind azok bemutatásának vagy elhelyezésének módját.

A portál felhasználója vállalja, hogy megfelelően használja a Braulio José López Rodríguez- Padilla által kínált szolgáltatásokat, és nem használja azokat illegális vagy a jóhiszeműséggel és a jogrenddel ellentétes tevékenységekre, valamint nem okoz kárt a Braulio José López Rodríguez-Padilla fizikai és logikai rendszereiben a beszállítói vagy harmadik felek részéről. A Braulio José López Rodríguez-Padilla köteles az illetékes szervek számára az ügy miatt minden olyan információt és együttműködést biztosítani, amely a feladataik ellátásához szükséges.

Közlemények és értesítések

Minden közlés és értesítés akkor tekintendő minden szempontból hatékonynak, ha a felhasználó által a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre küldött e-mailben történik. A felhasználó vállalja, hogy folyamatosan tájékoztatja Braulio José López Rodríguez-Padilla a személyes adatokban és az általa megadott e-mail címben bekövetkező változásokról, hogy tájékoztassa a felhasználót az általa megfelelőnek tartott tényekről. A felhasználó kifejezetten elismeri, hogy az említett adatokat ő maga adta meg, és azok megfelelnek a valóságnak. A Braulio José López Rodríguez-Padilla fenntartja a jogot, hogy a portálon előzetes értesítés nélkül elvégezze az általa megfelelőnek ítélt módosításokat, és képes legyen megváltoztatni, törölni vagy hozzáadni mind az általa nyújtott tartalmakat és szolgáltatásokat, mind azok bemutatásának vagy elhelyezésének módját.

Alkalmazandó jogszabályok

A jelen jogi közleményre minden egyes szélsőségében a spanyol jog az irányadó, a felek kifejezetten lemondanak a nekik megfelelő joghatóságról, és alávetik magukat Jaén Capital bíróságainak.