Hakkımızda

Artiginato di qualità

Türkiye’da lider bir şirket olan Cabrio Project, klasik veya mevcut aracınız için dönüştürülebilir kaput, komple döşeme ve diğer aksesuarların tedariği konusunda uzmanlaşmıştır. 50’den fazla markadan üstü açık aracınız için aksesuar seçeneklerimizle sigorta şirketleri, araba montajcıları, profesyoneller veya doğrudan bireylerle uzman görüş süreçlerinde ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Orijinal üreticiden yüksek kaliteli ürünler ve ölçümler açısından kesin özelliklere sahibiz, bu nedenle %100 memnuniyetinizi garanti ediyoruz.


Tüm ürünlerimiz bilgisayar kontrollü GERBER kesim ekipmanları kullanılarak aracınızın özelliklerine tam olarak uyarlanarak üretilmektedir. Nasıl doğru yapılacağını biliyoruz ve klasik ve koleksiyonluk aracınızda aradığınız görünümü yaratmak için hizmetinizdeyiz.


Davlumbazınızı bakım için veya orijinal değerine geri getirmek için değiştirmek istiyorsanız, Cabrio Project’den daha iyi bir yer yoktur. Orijinal davlumbazınıza uyan veya tamamen farklı bir şeye yükselterek çok çeşitli malzeme ve kaplama renkleri arasından seçim yapabilirsiniz. Yumuşak üstlerimiz herhangi bir işlem veya kesime gerek kalmadan kuruluma hazır olarak gelir. Geleneksel tekniklerimiz, yüksek teknolojili üretim süreçlerimiz ve en kaliteli malzemelerimiz, kalite, detay ve şekil açısından benzersiz davlumbaz ve iç döşemeyi garanti eder. Aradığınız malzemeyi, rengi veya kaplamayı bulamıyorsanız, özel bir sipariş ayarlamak mümkün olabileceği için lütfen bizimle iletişime geçin.

Original Sonnenlad material

Cabrio Project olarak en büyük motivasyon kaynağımız memnuniyetiniz, bu nedenle personelimiz ortaya çıkabilecek tüm sorularda size yardımcı olmak için her an hazırdır. Ayrıca, ürünlerin her birinin incelenmesine ve önceden gözden geçirilmesine özel olarak ayrılmış bir bölümümüz de bulunmaktadır, bu da onları kurarken kendimizden daha emin olabilmemizi sağlar.